Bu hafta 4 film vizyona girdi


En yeni filmlerin fragmanları burada


1-Dadaş


Devletin yüksek bir kademesinde memur olan Dadaş'ın  ailesi, mafya tarafından hedef alınır ve onları kaybeder. Saldırıdan ağır yaralı kurtulan Dadaş, devlet tarafından malulen emekli edilse de içindeki öfke ve hırs nedeniyle Çeçenistan'da eğitim alır ve ardından Orta Doğu'da birçok operasyona katılır. Artık sadece mafya değil, istihbarat servisleri de Dadaş'ın peşindedir. Üstelik bir Rus tetikçinin elinden bir bakanı kurtarmak, sadece Dadaş'ın elindedir.

Yönetmen : Selim Kemal Dağlı
Oyuncular : Murat Yıldırım ,  Ümit Acar ,  Yılmaz Şerif ,  Halit Karaata ,  Ulvi Yiğit


2-Angry Birds 


Uçamayan kuşların huzur içinde yaşadığı güzel bir adada huzuru olmayan belki de tek kuş, öfke problemini bir türlü yenememiş olan Red'dir. Red, Chuck ve Bomb adlı diğer iki kuşla birlikte sürekli olarak dışlanmaktadır. Bir gün adaya gemi dolusu domuz gelir. Adadakilere dostça davranan domuzlar kuşların güvenini kazanır. Ancak bir gece adadaki tüm yumurtaları çalarak kaçarlar. Ne yapacağını bilemez halde çaresiz kalan kuşlar, en başından beri domuzlara kuşkuyla yaklaşmış olan Red'den yardım isterler. Red'in çözümü bellidir, içlerindeki öfkeyi serbest bırakarak savaşmak

Seslendirenler : Yekta Kopan , Arda Aydın , Boğaçhan Sözmen ,Sinan Divrik , Özden Ayyıldız


3-Oflu Hoca'nın Şifresi 2

Ahmet, başkanlığı kaptırdığı için hala Oflu'ya çok kızgındır. Oflu Hoca yüzünden hem itibarını hem parasını kaybetmiştir. Tekrar başkan olmanın yollarını ararken zengin müteahhit İdris, oğlu Şaban'a Nur'u ister. Ahmet kendini kurtarmak için hemen kabul eder. Durumu öğrenen Kadir ve Oflu Nur'u kaçırmaya karar verirler.Ama Nur'u kaçırırken yanlışlıkla Ahmet'in halasını kaçırırlar. Hala, Ali Osman'a evvelden beri aşıktır, onunla evlenmek ister. Ama Ali Osman bu durumu istememektedir. Hala, Ali Osman'ı ikna ederse Arsin'deki arsaları Ahmet'in üstüne yapacağını söyler. Teklifi duyan Ahmet hemen çark eder, Oflu'ya babasını bu evliliğe ikna ederse Nur'u Kadir'e vereceğini söyler. Ama aklında başka bir plan vardır. Nikah hazırlıkları başlar. Ahmet'in keyfi yerindedir. Önce Emine halayla Ali Osman'ın nikahını kıydıracak sıra Kadir ve Nur'un nikahına geldiğinde nikah kıyılmadan duruma el koyacaktır. Niyeti Nur'u Şaban'la evlendirmektir. Ama planı ters teper, Ali Osman ve Oflu Ahmet'in hinlik peşinde olduğunu anlamış, ona oyun oynamışlardır.Başrollerini Çetin Altay, Köksal Engür, Ahmet Varlı, Başak Daşman, Mehtap Bayri'nin üstlendiği filmin yönetmenliğini Adem Kılıç üstleniyor.

Yönetmen : Adem Kılıç
Oyuncular : Köksal Engür , Mehtap Bayri , Buket Dereoğlu ,Çetin Altay , Başak Daşman


4-Kötü Komşular 2

Mahallelerindeki evlerini satıp başka bir yere taşınmaya karar veren Mac (Seth Rogen) ve Kelly (Rose Byrne), satışın resmileşmesi için 30 gün bekleyecektir. Ancak bu esnada yan eve birileri taşınır ve bu yeni komşuları hiç tahmin etmedikleri şekilde eskisini aratacaktır. Nitekim yan eve üniversitenin kız topluluğu taşınmıştır. Eski komşularından çok daha beter olan bu çılgın genç kızları ürkütebilmek, böylece yeni ev sahiplerinin evlerini satın almaktan vazgeçmesini engellemek için eski komşuları Teddy (Zac Efron) ve Pete'in (Dave Franco) yardımına başvurmaları gerekecektir.

Yönetmen : Nicholas Stoller
Oyuncular : Seth Rogen ,  Rose Byrne ,  Chloë Grace Moretz ,  Zac Efron ,  Dave Franco
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder